De Klosse

Over ons

 

De Klosse_DSC3799

De Klosse

Wat begon op 1 oktober 1988 ,is het verhaal van twee jonge mensen vol dromen,vol enthousiasme en vooral vol plannen.

Het werd een verhaal van heel veel voldoening.

Het is een verhaal met een bescheiden start. Veel centen waren er niet, maar de chef had een hotelschool Ter Duinen – opleiding,  zijn vrouw had net haar diploma vertaler op zak en het restaurant had een lange geschiedenis in een charmant authentiek pand.

En net dat pand gaf de doorslag.

Het was daar en nergens anders dat Stefaan en Ann hun droom wilden realiseren. Het was pérfect. Het straalde klasse uit, het was centraal gelegen en vlot bereikbaar, er was parking én woonruimte.

Renoveren werd de boodschap. Vakantie na vakantie. Eigenhandig en met vaders grote hulp werd het gebouw stukje bij beetje opgeknapt. Eerst het restaurant en de keuken, dan de rest.

Met dezelfde rechtlijnige visie leidde Stefaan zijn keuken. Gastronomie in zijn duidelijkste vorm. Hedendaags, creatief én met smaak . Een ‘eigen’ keuken waar àlles zelf gemaakt en bereid wordt.

Het werd een succesverhaal.

Mede dank zij de trouwe ploeg medewerkers.

Waar Ann en Stefaan de eerste jaren De Klosse bewust helemaal alleen runden,kunnen ze nu immers rekenen op enkele gedreven mensen.Een groep mensen die even enthousiast als zijzelf dit project dragen en ondersteunen.

 

 

 

 

Design & Concept by MH Solutions